Bedrijfsreportage

Versterk jullie communicatie met bedrijfsfotografie. Passend bij jullie branding. 

Met foto’s van jullie eigen medewerkers, de producten of jullie dienstverlening, locatie en de sfeer.

Personal branding fotografie - Bedrijfsreportage
Bedrijfsreportage-Zakelijke-fotografie-Zaanstad-Zaandijk

IK VERTEL JULLIE VERHAAL MET MIJN FOTO'S

Waarom een zakelijke fotoshoot boeken?

Mensen doen het liefst zaken met mensen. Niet met een logo. Maar daarom willen ze dus graag weten wie er schuil gaan achter jullie bedrijf en hoe jullie je werk uitvoeren. Zelfs als jullie liever niet zelf in de schijnwerpers staan.
 
Draait het bedrijf om wat je levert? En niet om jullie? Zo dacht ik zelf ook altijd. Maar daarmee doen jullie jezelf tekort. Want jullie zijn het bedrijf. Daarom is het mijn missie om jullie bedrijf vast te leggen op een manier waar jullie wel achter staan.
 
Van actiebeelden, tot krachtige portretten en kleine details. Denk aan bijvoorbeeld de sfeer binnen het bedrijf of juist jullie fabricageprocessen. Weg met die stockfoto’s dus, want dat kan echt niet meer.

VERGROOT JULLIE ZICHTBAARHEID

Op een manier die bij jullie past!

Als introvert ondernemer sta ik zelf liever ook niet voor de camera. Maar toch ontkomen we er (helaas ;-)) niet altijd aan. Voor jullie website of social media kanalen. Of wat te denken van visitekaartjes, flyers of jullie jaarverslag?
 
Hoe fijn is het dan als iemand jullie begrijpt? Jullie vastlegt zoals jullie werkelijk zijn. Niet teveel geposeerd en bij voorkeur zelfs in actie. Foto’s die laten zien wat jullie doen binnen jullie bedrijf. Wat jullie betekenen voor anderen.
 
Interieurbouwer, autogarage, praktijk voor fysiotherapeuten of bouwbedrijf? Voor mij maakt het niet uit in welke branche jullie zitten. Ik help om jullie verhaal om te zetten naar beeld.

Bedrijfsreportage-Zakelijke-fotografie-Zaanstad-Zaandijk
Personal-branding-fotograaf-Bedrijfsreportage-fotograaf-Zaanstad-Zaandijk

WIE IK BEN?

Jullie bedrijfsreportage fotograaf

Hi! Mochten wij elkaar nog niet kennen, ik ben Angéla. Zelfstandig fotograaf, marketeer en grafisch vormgever sinds 1 april 2020. Maar dat is niet waar mijn verhaal als fotograaf (of marketeer) begon.
 
Ik begon al met fotografie op jonge leeftijd. Eerst nog met een camera rolletje en later met enkele compact camera’s. Maar toen ik in 2018 voor het eerst een spiegelreflexcamera in handen kreeg, was ik verkocht. Dit was mijn passie.
 
Ruim een jaar heb ik vervolgens op de grootste evenementen van Nederland foto’s gemaakt van de opbouw, de sfeer op de evenementen en de mensen die er werkten. Direct werd ik in het diepe gegooid met wisselend licht, fotograferen op manuele stand zonder autofocus en bij voorkeur in actie.
 
Nog steeds ben ik groot liefhebber van dit soort foto’s. Want dit laat zien wie jullie werkelijk zijn en juist dat is zo belangrijk voor jullie branding. Maar uiteraard heb ik ook gewerkt aan mijn vaardigheden op het gebied van portretfotografie. Daarom kan ik zorgen voor een grote variatie in beelden voor jouw website, social media en drukwerk.

HET FINANCIËLE PLAATJE

Wat kost een bedrijfsreportage?

Ik spreek uiteraard liever over een investering in jullie bedrijf. Om jullie zichtbaarheid te vergroten. Maar ik begrijp ook dat niet ieder bedrijf direct een complete beeldbank voor een jaar lang nodig heeft. Daarom kijk ik graag in ons kennismakingsgesprek met jullie wat er nodig is.
 
Wat is de aanleiding voor een bedrijfsreportage bijvoorbeeld? Zijn jullie op zoek naar een reportage van de opening van jullie pand of een ander bedrijfsevent? Of zijn jullie bezig met een nieuwe website? Willen jullie foto’s van projecten waar jullie aan hebben gewerkt?
 
Vanuit mijn achtergrond als marketingstrateeg help ik jullie graag bij het meedenken over foto’s die passen bij het verhaal dat jullie willen vertellen. Op basis daarvan kan ik een offerte voor jullie maken die past bij jullie budget.

WAT KUNNEN JULLIE VERWACHTEN?

Dit levert een bedrijfsreportage op!

Voor mij staat een goede klik met elkaar voorop. Want uit ervaring zorgt dat ervoor dat jullie jezelf durven te laten zien. Uiteindelijk willen we natuurlijk allemaal dat jullie foto’s krijgen waar jullie echt blij mee zijn en die jullie branding versterken. Bovenal plaatjes die echt zijn.
 
De foto’s die jullie na afloop ontvangen, kunnen jullie inzetten voor jullie website en socials. Maar bijvoorbeeld ook voor offline toepassingen zoals in flyers of brochures. Om het jullie zo moeiteloos mogelijk te maken, zorg ik ervoor dat jullie de bestanden ontvangen in meerdere formaten en resoluties.
 
Mijn persoonlijke voorkeur is om ervoor te zorgen dat jullie een beeldbank hebben waar jullie nog lang uit kunnen putten. Dat betekent dus dat ik desgewenst de mogelijkheid bied voor kledingwissels, uiteenlopende settings, indien nodig meerdere locaties en een ruime keuze uit bijpassende sfeerbeelden. Afhankelijk van wat we hebben besproken uiteraard.

Bedrijfsreportage-Zakelijke-fotografie-Zaanstad-Zaandijk

MIJN WERKWIJZE

Hoe ga ik te werk?

Ik werk altijd op locatie. Dat kan op jullie eigen locatie zijn, maar ook op een andere plek zoals een projectlocatie. Weleens overwogen om foto’s te maken in de natuur? Of juist midden in de stad? Met zonsopkomst, in de regen of in de mist. Ik sta overal voor open, zolang het past bij jullie verhaal.
 
Zelf ben ik trouwens gevestigd in Zaandijk, vlakbij de welbekende Zaanse Schans. Ik werk vooral in de regio Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, maar ook gerust in Amersfoort of Rotterdam. 

Bedrijfsreportage-Zakelijke-fotografie-Zaanstad-Zaandijk

MEER HULP NODIG?

Bij de rest van jullie branding?

Branding draait natuurlijk om meer dan alleen foto’s. Het start allemaal bij jullie verhaal. Daarom vraag ik daar ook uitgebreid naar voordat we de shoot inplannen. Alleen dan kan ik zorgen voor foto’s die hier op aansluiten.
 
Door mijn ervaring als marketeer en grafisch vormgever kan ik jullie naast fotografie ook helpen bij het vormgeven van jullie merkstrategie en merkidentiteit. Zelfs voor het design en bouwen van jullie WordPress website kunnen jullie bij mij terecht.

Meer weten? Neem dan contact op met mij!

MEER WETEN?

Veelgestelde vragen

Stuur me zeker een berichtje. Ik denk altijd graag mee in mogelijkheden. 

Dankzij mijn grote variatie in werk kan ik altijd schuiven in mijn agenda, dus vaak ben ik op korte termijn al direct beschikbaar. Desgewenst ook in het weekend. Mijn persoonlijke voorkeur ligt bij trouwens bij de ochtend, zelfs voor een shoot bij zonsopgang kunnen jullie me wakker maken.

Ik beschik over eigen vervoer en vind het geen probleem om te reizen. Buiten een straal van 25km rondom Zaandijk reken ik echter wel mijn reiskosten door (€ 0,21 per kilometer).

Jullie mogen de foto’s vrij gebruiken voor jullie eigen directe marketingactiviteiten. Voor jullie website, social media en zelfs voor drukwerk. Naamsvermelding is niet verplicht, maar het taggen van mijn social media accounts wordt altijd op prijs gesteld.

Willen jullie de foto’s elders laten publiceren, denk aan een artikel in een magazine, op een andere website of een social media account dat niet van jullie zelf is, dan is vermelding van mijn naam verplicht. Het doorverkopen van foto’s mag enkel in overleg.

Nabewerking van de foto’s is beperkt toegestaan. Uitsnijden mag en het toevoegen van bijvoorbeeld een tekst of grafische overlay ook. Bewerkingen van het beeld zoals aanpassingen in licht, kleur of gebruik van filters zijn niet toegestaan. Willen jullie de foto’s ook in zwart/wit ontvangen? Vraag het gerust, dan help ik jullie daarbij.

Nee, dit is geen optie. Jullie kiezen voor mij als jullie fotograaf en daarmee ook voor mijn stijl van fotografie en nabewerken. De onbewerkte beelden zijn nog niet af en daarmee ook geen goede representatie van mijn werk.

Staat jullie vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact op met mij.

Bedrijfsreportage-Zakelijke-fotografie-Zaanstad-Zaandijk

NEEM CONTACT OP

Bedrijfsreportage inplannen?

Ik ben mij bewust van het vertrouwen dat jullie stellen in mij. Ik zie het dan ook als mijn verantwoording om jullie privacy te waarborgen. Meer daarover in mijn privacyverklaring.