MIJN WERKWIJZE

Ik geef ZIN!
in en aan jouw marketing

Trek op een moeiteloze manier klanten aan met natuurlijke marketing. Passend bij jou als persoon. Zo maak jij meer impact. 

Van bedrijfsplan tot aan het daadwerkelijk uitvoeren van je marketingactiviteiten. Jouw bedrijf is klaar voor natuurlijke groei!

Marketing-from-A-to-Z

TRAJECT OP MAAT

Het ZIN! in Marketing traject

Stap 1

BUSINESS CANVAS

We starten met een wandeling in de natuur om inzicht te krijgen in waar je staat en waar je naartoe wilt. Indien nodig, kan ik je ook helpen met het schrijven van jouw business plan. Alleen op een vruchtbare bodem kun je groeien.

Stap 2

BRAND STRATEGY

Samen ontdekken we wat jouw unieke merkverhaal is. Met behulp van Pinterest creëren we samen een moodboard dat jouw verhaal illustreert. Dat gebruik ik vervolgens als mijn inspiratiebron voor het uitwerken van jouw merkstrategie en visuele merkidentiteit.

Stap 3

Marketing strategie

In deze fase breiden we het marktonderzoek uit. Ook bekijken we aan de hand van jouw persoonlijkheid welke middelen en kanalen passen bij jou en je bedrijf. Tijdens een wandeling kun je mijn adviezen laten bezinken en voelen of het ook werkelijk klopt voor jou.

Stap 4

CONTENT PLANNING

We bepalen samen de timing van je activiteiten aan de hand van jouw doelstellingen. We kiezen content thema's en vertalen dit door naar een korte termijn planning. Een jaarplanning zorgt daarnaast voor overzicht, structuur en rust.

Stap 5

Aan de slag

Nu je branding en marketing strategie staat en de planning helder is, wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Ook daar help ik je bij. Door het voor jou uit te voeren of door mijn kennis aan jou over te dragen. Voor een duurzame samenwerking.

HOE GA IK TE WERK?

Onze reis begint in de natuur

Iedere samenwerking is anders en uniek. Want jij wilt toch net zo goed groeien op jouw eigen manier?

Daarom wil ik jou eerst graag wat beter leren kennen. Tijdens een eerste afspraak en eventuele wandeling kunnen wij kennismaken en voelen of het klikt. Ik inventariseer ondertussen jouw wensen en behoeftes. Op basis hiervan stuur ik je een offerte. Voor een compleet traject op maat of voor losse werkzaamheden.

Ik laat me graag inspireren door de natuur en daarom wandelen we gedurende onze samenwerking regelmatig indien jij hier voor open staat. Zo kom jij ook even uit je bubbel en ben je beter in staat om te reflecteren. Én het is direct een mooie gelegenheid om eventueel wat content te creëren.

Ben jij klaar om deze reis te beginnen?

WAAR KAN IK JOU BIJ HELPEN?

Jouw reis naar Moeiteloze Marketing

JOUW BLOEI

- Mentoring & educatie
- Projectmanagement tools
- Google Workspace migraties
- Automatiseringen & integraties

Meer informatie?