Huisstijl laten ontwerpen

Logo laten ontwerpen? Of liever een complete huisstijl? 

Ik help je aan een merkidentiteit die echt past bij jou en je bedrijf.

Personal branding fotografie - Bedrijfsreportage
Sacha van't Pad Bosch huisstijlontwerp door Marketing from A to Z

WAAROM EEN HUISSTIJL LATEN ONTWERPEN?

Alles voor die eerste indruk

In een tijdperk waarin iedereen vecht om aandacht (en juist onze aandachtsspanne zo klein is), telt een eerste indruk en eigenheid. Met een huisstijl onderscheid jij jezelf van anderen en ben je direct herkenbaar voor jouw ideale klant.

Ik ben jouw huisstijlontwerper in de omgeving van Zaandijk, Zaandam, Wormer en Wormerveer. Samen kijken we vanuit jouw bedrijfsstrategie en mijn expertise in branding naar wat jij werkelijk nodig hebt. Daarom ga ik vaak verder dan ontwerpen van een logo en het vormgeven van een mooi uitziende huisstijl. 

Een goede huisstijl begint namelijk bij jouw merkidentiteit.

VISUEEL EN VERBAAL

Wat voor karakter heeft jouw merk?

Een logo, visitekaartjes en wat briefpapier. Dat is waar de meeste mensen als eerste aan denken bij het woord huisstijl. En met ontwerpprogramma’s als Canva kan bijna iedereen iets moois creëren. Maar weerspiegelt dat werkelijk waar jij voor staat?

Daarom ga ik graag met jou aan tafel voordat ik ook maar 1 potlood op mijn papier zet. Om samen jouw persoonlijkheid en merkidentiteit in kaart te brengen. Zo kom ik meer te weten over jouw waarom en waar jij voor staat met jouw bedrijf. Daarmee wordt voor mij vanzelf duidelijk hoe jouw merk eruit moet komen te zien, hoe jouw merk moet klinken en wat je zou moeten zeggen om jouw boodschap over te brengen bij jouw ideale klant.

Midden-Oosten consultant, Formule 4 coureur, bouwbedrijf of B&B? In welke branche jouw bedrijf zich ook bevindt, ik help je aan een merkidentiteit en huisstijl waarin jouw ideale klant zich herkent.

Huisstijl laten ontwerpen en merkidentiteit ontdekken door Grafisch vormgever Marketing from A to Z in Zaandijk
Personal-branding-fotograaf-Bedrijfsreportage-fotograaf-Zaanstad-Zaandijk

WIE IK BEN?

Jouw huisstijlontwerper in Zaandijk

Hi! Mochten wij elkaar nog niet kennen, ik ben Angéla. Zelfstandig huisstijlontwerper, webdesigner, fotograaf en marketeer sinds 1 april 2020. Maar dat is niet waar mijn passie voor branding begon.

Ik heb sinds de middelbare school al interesse gehad in wat vroeger nog heel simpelweg reclame (of later marketing) werd genoemd. Vooral nieuwsgierig naar waarom bepaalde merken wel of niet werkten. Geïntrigeerd ook door de psychologie achter keuzes van de consument.

In een markt die tegenwoordig flink is verzadigd, kun jij jezelf naar mijn mening alleen nog onderscheiden door vooral jezelf te blijven. Veel ondernemers raken hun identiteit echter kwijt in hun zoektocht naar klanten. Ze passen zichzelf aan en weten eigenlijk niet meer waarom ze doen wat ze doen.

Een valkuil die mij ook is overkomen en die mij bijna heeft doen besluiten om te stoppen met ondernemen. Omdat ik niet meer gelukkig werd van wat ik deed. Maar toen ik me dat besefte, heb ik alles overboord gegooid om mezelf anders te positioneren. Op een plek die beter paste bij mij.

Vanuit mijn visie en missie wil ik nu ook jou helpen aan een merkidentiteit en huisstijl die bij jou past. Zodat jij klanten aantrekt waar je blij van wordt.

HET FINANCIËLE PLAATJE

Wat kost het om mijn huisstijl te laten ontwerpen?

Ik spreek uiteraard liever over een investering in jouw bedrijf. En tegelijkertijd vanuit mijn perspectief van een besparing. Omdat jij aan het eind van ons branding traject alles bij elkaar hebt om jouw merk op een sterke manier neer te zetten. Het biedt de perfecte voedingsbodem voor ontwerp van jouw website en uitingen op bijvoorbeeld social media.

Toch begrijp ik ook dat niet iedereen de middelen heeft voor een complete merkidentiteit. Daarom bied ik je ook de optie om enkel een logo of een logo plus huisstijl door mij te laten ontwerpen.

Logo pakket

 • Eenmalige sessie om samen jouw merkpersoonlijkheid te ontdekken
 • Logo in verschillende varianten (horizontaal, verticaal, icoontje, woordmerk)
 • Bijpassend lettertype en kleurenpalet
 • 1 revisieronde

€ 750,-

Huisstijl pakket

 • Eenmalige sessie om samen jouw merkpersoonlijkheid te ontdekken
 • Logo in verschillende varianten (horizontaal, verticaal, icoontje, woordmerk)
 • Bijpassende lettertypecombinatie en kleurenpalet
 • Visitekaartje en briefpapier ontwerp
 • Huisstijl richtlijnen over toepassing van logo, kleuren en lettertypes
 • 2 revisierondes

€ 1.500,-

Branding pakket

 • Twee strategiesessies om jouw persoonlijkheid en merkidentiteit te ontdekken
 • Moodboard voor fotografie stijl, logo en webdesign/social media
 • Logo in verschillende varianten (horizontaal, verticaal, icoontje, woordmerk)
 • Bijpassende lettertypecombinatie en kleurenpalet
 • Visitekaartje en briefpapier ontwerp
 • Social media templates
 • Uitgebreid brand book met jouw complete merkstrategie en merkidenteit
 • 4 revisierondes

€ 3.000,-

Alle prijzen zijn exclusief btw. Reiskosten worden in rekening gebracht buiten een reisafstand van 25km vanaf Zaandijk.

ANDERE WENSEN?

Maar wat nu als ik al een logo en/of huisstijl heb?

Het kan zijn dat je jouw logo en huisstijl enkel wil opfrissen. Omdat ze niet meer helemaal passen bij jou of jouw bedrijf. Of wel een tikkeltje verouderd of onprofessioneel ogen. Neem dan gerust contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken.

Ik denk graag met je mee om jouw logo, huisstijl of merkidentiteit na te lopen en naar het nu te brengen. Zodat jouw uitstraling weer helemaal past bij waar je voor staat, herkenbaarheid bij je bestaande klanten te behouden en om jouw merk weer even een boost te geven.

MIJN WERKWIJZE

Hoe ga ik te werk?

Dit hangt deels af van wat er nodig is. Daarom gaan we allereerst in een kennismakingsgesprek eens kijken naar wat je precies nodig hebt. Daarvoor stel ik verschillende vragen die mij een goed beeld geven over jouw bedrijf en jouw visie voor de toekomst.

Bij voorkeur doe ik dit gesprek op locatie bij jou of eventueel op een rustige openbare plek bij jou in de buurt. Zelf ben ik gevestigd in Zaandijk. Ik werk voornamelijk in de regio Zaandam, Amsterdam en Purmerend. Maar schroom zeker niet om mij te contacten als je wat verder weg gevestigd bent. Ik kom graag jouw kant op.

MEER HULP NODIG?

Bij het ontwerpen van jouw website?

Met het laten ontwerpen van jouw eigen merkidentiteit (of logo/huisstijl) heb je een goede fundering om verder op te bouwen. Een logisch vervolg is dan uiteraard jouw website. Ik help je graag aan een op maat gemaakte WordPress of Webflow website.

Duurzame relaties, dat is waar mijn bedrijf op draait. Als introvert vind ik het namelijk fijn om mijn cirkel van contacten compact te houden. Bovendien ben ik door mijn ADHD brein van alle markten thuis. Branding is slechts één van de vele diensten die ik aanbied.

Mijn bedrijfsnaam Marketing from A to Z is dan ook bewust zo gekozen. Er is weinig binnen marketing waar ik je niet bij kan helpen. Zie mij dus vooral als een persoonlijke assistent (of mentor) op het gebied van het vermarkten van jouw product of dienst.

Meer weten? Neem dan contact op met mij!

Sacha van't Pad Bosch webdesign door Marketing from A to Z
Personal branding fotografie - Bedrijfsreportage

MEER WETEN?

Veelgestelde vragen

Dat heeft vooral te maken met hun werkwijze. Naast de vragenlijsten die ik je toestuur, neem ik ook echt de tijd om je te leren kennen. Daarna ga ik pas aan de slag met schetsen op papier, alvorens ik alles digitaal uitwerk en verfijn. Daar gaat simpelweg meer tijd in zitten dan je denkt.

Dankzij mijn grote variatie in werk kan ik altijd schuiven in mijn agenda. Vaak ben ik op korte termijn al beschikbaar voor een eerste kennismaking. Oplevering van een logo of huisstijl is vaak mogelijk binnen 2 weken. Voor een complete merkidentiteit neem ik graag wat meer tijd vanwege de strategiesessies.

In principe probeer ik te kiezen voor gratis lettertypes, zodat je hier geen verdere kosten aan hebt. Het kan echter voorkomen dat we samen kiezen voor een lettertype waar een licentie voor aangeschaft moet worden. Deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs.

Ik lever jouw logo (en variaties) op in verschillende bestandstypen, zodat ze daarna bruikbaar zijn voor verschillende toepassingen. Denk aan JPEG, PNG en SVG voor digitale toepassingen en EPS/PDF voor drukwerk.

Dat is zeker mogelijk. Ik werk met verschillende leveranciers voor het drukwerk van mijn klanten, waarbij ik hun prijzen 1-op-1 doorzet naar jou. Het drukwerk laat ik vervolgens afleveren op jouw adres. Zie het als een stukje extra service.

Staat je vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact op met mij.

NEEM CONTACT OP

Vrijblijvende kennismaking inplannen?