Personal branding fotografie

Jouw bedrijf verdient foto’s die passen bij jouw verhaal als ondernemer.

Die laten zien wie jij als persoon achter de schermen bent.

Personal branding fotografie - Bedrijfsreportage
Personal-branding-fotografie-Zaanstad-Zaandijk

WAAROM HEB JIJ DIT NODIG?

Wat is personal branding fotografie?

Mensen doen het liefst zaken met mensen. Niet met een logo. Dat weet je inmiddels vast wel. Maar daarom willen ze dus graag weten wie er schuil gaat achter jouw bedrijf. Zelfs als jij liever niet zelf in de schijnwerpers staat.

Wil jij dat jouw bedrijf vooral draait om wat jij doet voor anderen? En niet om jou? Zo ben ik zelf ook altijd geweest. Maar daarmee doe je jezelf en jouw bedrijf tekort. Daarom is het mijn missie om jou en je bedrijf vast te leggen op een manier waar jij wel blij van wordt.

Van werk in uitvoering, tot krachtige portretten en kleine details.

VERGROOT JOUW ZICHTBAARHEID

Op een manier die bij jou past!

Als introvert ondernemer sta ik zelf liever ook niet voor de camera. Maar toch ontkom je er (helaas ;-)) niet altijd aan. Voor je website of social media kanalen. Of wat dacht je van visitekaartjes, flyers of misschien wel jouw eigen boek..?

Hoe fijn is het dan als iemand jou begrijpt? Jou vastlegt zoals je werkelijk bent. Niet teveel geposeerd en bij voorkeur zelfs in actie. Foto’s die laten zien wat jij doet als ondernemer. Wat jij betekent voor anderen.

Of je nu coach of therapeut bent, in de bouw werkt, kunstenaar bent of aan auto’s sleutelt. Voor mij maakt het niet uit wat jij doet. Ik help je om jouw verhaal om te zetten in beeld.

Personal-branding-fotografie-Zaanstad-Zaandijk
Personal-branding-fotograaf-Bedrijfsreportage-fotograaf-Zaanstad-Zaandijk

WIE IK BEN?

Jouw fotograaf voor personal branding fotografie

Hi! Mocht je mij nog niet kennen, ik ben Angéla. Zelfstandig fotograaf, marketeer en grafisch vormgever sinds 1 april 2020. En nee dat is geen grap. Ik begon juist aan de start van de hele crisis voor mezelf. Omdat ik graag meer grip wilde krijgen op mijn balans tussen werk en privé. En bovenal meer werkgeluk wilde ervaren.

Ik begon trouwens al met fotografie op jonge leeftijd. Eerst nog met een camera rolletje en later met enkele compact camera’s. Maar toen ik in 2018 voor het eerst een spiegelreflexcamera in handen kreeg, was ik verkocht. Dit was mijn passie.

Ruim een jaar heb ik vervolgens op de grootste evenementen van Nederland foto’s gemaakt van de opbouw, de sfeer op de evenementen en de mensen die er werkten. Direct werd ik in het diepe gegooid met wisselend licht, fotograferen op manuele stand zonder autofocus en bij voorkeur in actie.

Nog steeds ben ik groot liefhebber van dit soort foto’s. Want dit laat zien wie jij werkelijk bent en juist dat is zo belangrijk voor jouw personal branding. Maar uiteraard heb ik ook gewerkt aan mijn vaardigheden op het gebied van portretfotografie. Daarom kan ik zorgen voor een grote variatie in beelden voor jouw website, social media en drukwerk.

HET FINANCIËLE PLAATJE

Wat kost een personal branding fotoshoot?

Ik spreek uiteraard liever over een investering in jezelf en jouw bedrijf. Om te werken aan jouw zichtbaarheid. Maar ik begrijp ook dat niet iedereen direct een complete beeldbank voor een jaar lang nodig heeft. Daarom bied ik 3 verschillende pakketten aan. Mocht je kiezen voor een pakket en achteraf toch meer foto’s willen? Dat is uiteraard altijd mogelijk.

Branding shoot - Jouw kern

 • Shoot op 1 locatie
 • 1 tot 2 kledingwissels
 • Moodboard vooraf
 • 15 foto's van jou
 • 5 sfeerfoto's
 • Voor als jij alleen wat foto's nodig hebt voor jouw website.

€ 250,-

Branding shoot - Jouw kern

 • Shoot op 1 tot 2 locatie
 • 3 tot 4 kledingwissels
 • Moodboard vooraf
 • 30 foto's van jou
 • 15 sfeerfoto's
 • Voor als jij een uitgebreide voorraad aan foto's wil voor jouw website en social media.

€ 495,-

Branding Shoot - Jouw bloei

 • Shoot op 1 tot 3 locaties
 • 5 tot 7 kledingwissels
 • Moodboard vooraf
 • 50 foto's van jou
 • 20 sfeerfoto's
 • Voor als jij direct wil klaar zijn voor een jaar. In overleg ook op te splitsen in 2 shoots.

€ 795,-

Alle prijzen zijn exclusief btw. Reiskosten worden in rekening gebracht buiten een reisafstand van 25km vanaf Zaandijk.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Dit levert een branding shoot jou op!

Voor mij staat een goede klik met elkaar voorop. Want uit ervaring zorgt dat ervoor dat jij jezelf durft te laten zien. Uiteindelijk willen we natuurlijk allebei dat jij foto’s van jezelf krijgt waar je echt blij mee bent en die jouw branding versterken. Bovenal plaatjes die echt zijn.
 
De foto’s die jij na afloop ontvangt, kun je inzetten voor jouw website en socials. Maar bijvoorbeeld ook voor offline toepassingen zoals in flyers of brochures. Om het je zo moeiteloos mogelijk te maken, zorg ik ervoor dat jij de bestanden ontvangt in meerdere formaten en resoluties.
 
Mijn persoonlijke voorkeur is om ervoor te zorgen dat jij een beeldbank hebt waar je nog lang uit kunt putten. Dat betekent dus dat ik je de mogelijkheid bied voor kledingwissels, verschillende settings, meerdere locaties en een ruime keuze uit bijpassende sfeerbeelden. Afhankelijk van het door jouw gekozen pakket uiteraard.

Personal-branding-fotografie-Zaanstad-Zaandijk

MIJN WERKWIJZE

Hoe ga ik te werk?

Ik werk altijd op locatie. Dat kan op jouw bedrijfslocatie zijn, maar ook op een andere plek. Wat dacht je van de natuur? Of juist midden in de stad? Met zonsopkomst, in de regen of in de mist. Ik sta overal voor open.

Zelf ben ik trouwens gevestigd in Zaandijk, vlakbij de welbekende Zaanse Schans. Ik werk vooral in de regio Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, maar ook gerust in Amersfoort of Rotterdam. 

Personal-branding-fotografie-Zaanstad-Zaandijk

MEER HULP NODIG?

Bij de rest van jouw personal branding?

Personal branding draait natuurlijk om meer dan alleen foto’s. Het start allemaal bij jouw verhaal. Daarom vraag ik je daar ook uitgebreid naar voordat we de shoot inplannen.

Door mijn jarenlange ervaring als marketeer en grafisch vormgever kan ik je naast fotografie ook helpen bij het vormgeven van jouw merkstrategie en merkidentiteit. Zelfs voor het design en bouwen van je WordPress website kun je bij mij terecht.

Meer weten? Neem dan contact op met mij!

MEER WETEN?

Veelgestelde vragen

Stuur me zeker een berichtje. Ik denk altijd graag mee in mogelijkheden. 

Dankzij mijn grote variatie in werk kan ik altijd schuiven in mijn agenda, dus vaak ben ik op korte termijn al direct beschikbaar. Desgewenst ook in het weekend. Mijn persoonlijke voorkeur ligt bij trouwens bij de ochtend, zelfs voor een shoot bij zonsopgang kun je me wakker maken.

Ik beschik over eigen vervoer en vind het geen probleem om te reizen. Buiten een straal van 25km rondom Zaandijk reken ik echter wel mijn reiskosten door (€ 0,21 per kilometer).

Je mag de foto’s vrij gebruiken voor jouw eigen directe marketingactiviteiten. Voor jouw website, social media en zelfs voor drukwerk. Naamsvermelding is niet verplicht, maar het taggen van mijn social media accounts wordt zeker gewaardeerd.
 
Wil je de foto’s elders laten publiceren, denk aan een artikel in een magazine, op een andere website of een social media account dat niet van jouzelf is, dan is vermelding van mijn naam verplicht. Het doorverkopen van foto’s mag enkel in overleg.
 
Nabewerking van de foto’s is beperkt toegestaan. Uitsnijden mag en het toevoegen van bijvoorbeeld een tekst of grafische overlay ook. Bewerkingen van het beeld zoals aanpassingen in licht, kleur of gebruik van filters zijn niet toegestaan. Wil je de foto ook in zwart/wit ontvangen? Vraag het gerust, dan help ik je daarbij.

Nee, dit is geen optie. Je kiest voor mij als jouw fotograaf en daarmee ook voor mijn stijl van fotografie en nabewerken. De onbewerkte beelden zijn nog niet af en daarmee ook geen goede representatie van mijn werk.

Staat je vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact op met mij.

Personal-branding-fotografie-Zaanstad-Zaandijk

NEEM CONTACT OP

Personal branding shoot inplannen?

Ik ben mij bewust van het vertrouwen dat je stelt in mij. Ik zie het dan ook als mijn verantwoording om jouw privacy te waarborgen. Meer daarover in mijn privacyverklaring.