Merkstrategie voor ondernemers met een missie

Moeite met jezelf op de juiste manier positioneren? Twijfel je over jouw waarom?
 
Ik help je aan een merkstrategie die bij jou past.
Personal branding fotografie - Bedrijfsreportage
Personal-branding-fotografie-Zaanstad-Zaandijk

WAAROM WERKEN AAN JOUW MERKSTRATEGIE?

Maak verschil met jouw merk

Weet jij nog waarom je doet wat je doet? Flexibiliteit is een belangrijke eigenschap van een ondernemer. Meebewegen met de vraag van jouw doelgroep is niet meer dan logisch. Maar in de loop van de tijd kan het zijn dat je keuzes maakt, die eigenlijk niet zo goed passen bij waar jij voor staat. Met een heldere marketingstrategie creëer jij een sterker merk.

Ik ben jouw merkstrateeg in de omgeving van Zaandijk, Zaandam, Wormer en Wormerveer. Samen kijken we vanuit jouw bedrijf en mijn expertise in branding naar jouw diepste waarom. Om focus aan te brengen voor de toekomst en te werken aan een betekenisvol verhaal dat jouw klanten verandert in fans.

HET HART VAN JOUW BEDRIJF

Welke persoonlijkheid heeft jouw merk?

Purpose, missie, visie en waarden. Het zijn termen die je wellicht wel bekend voor komen. En met een reden. Want ze scheppen de voedingsbodem waarop jouw bedrijf kan groeien. Ze vormen tezamen een helder verhaal waar jij op terug kunt grijpen bij het maken van keuzes. Want wees eens eerlijk. Liggen die wel in lijn met wat jij wil bereiken met jouw bedrijf?

Ik ga graag met jou aan tafel om uit te diepen wie jij bent en wat jouw waarom is. Aan de hand van jouw persoonlijkheid kan ik je advies geven over hoe jij waarde kunt bieden en hoe jouw merk eruit kan komen te zien. Zodat je gezien wordt, zoals jij bent.

Fashion designer, schoonheidsspecialist, autocoureur of bouwbedrijf? Wat je ook voor werk doet, samen werken we aan een positionering die past bij wie jij bent.

Huisstijl laten ontwerpen en merkidentiteit ontdekken door Grafisch vormgever Marketing from A to Z in Zaandijk
Personal-branding-fotograaf-Bedrijfsreportage-fotograaf-Zaanstad-Zaandijk

WIE IK BEN?

Jouw merkstrateeg in Zaandijk

Hi! Mochten wij elkaar nog niet kennen, ik ben Angéla. Zelfstandig merkstrateeg, huisstijlontwerper, webdesigner en fotograaf sinds 1 april 2020. Het startpunt van mijn eigen branding, maar niet van mijn voorliefde voor dit vak.

Ik kom uit een “tijdperk” waarin branding gewoon nog onderdeel was van mijn major in marketing. Maar tijden zijn veranderd en alhoewel ik mezelf altijd marketeer heb genoemd, was juist het strategische stuk datgene waar ik sterk in was. Gevoed vanuit de psychologische aspecten.

We zijn ondernemende types in Nederland. Maar dat zorgt ook voor een flink verzadigde markt in bepaalde branches. Gewoon goed je werk doen, lijkt haast niet meer voldoende. Je moet jezelf op andere manieren onderscheiden van je buurman. En naar mijn mening doe je dat door vooral dicht bij jezelf en jouw waarom te blijven.

Geloof mij, zelfs ik ging daar goed de mist mee in. Dat leidde tot een positionering die onduidelijk was. En een huisstijl die deed denken aan die van een begrafenisondernemer. Gelukkig kan ik daar nu ook wel de humor van in zien.

Vanuit mijn visie en missie help ik jou graag aan een merkstrategie, die bij jou past.

HET FINANCIËLE PLAATJE

Wat kost het om aan mijn merkstrategie te werken met jou?

Ik spreek uiteraard liever over een investering in jouw bedrijf. De focus die wij samen aanbrengen in jouw bedrijf helpt je namelijk om ook op de lange termijn keuzes te maken die bij jou passen. Het vormt daarnaast de ideale voedingsbodem om jouw merk op te laten groeien.

In ons kennismakingsgesprek ontdek ik graag of we een goede match zijn voor elkaar. Daarna gaan we in 2 strategische sessies echt de diepte in met elkaar. Ik stuur je van tevoren vragenlijsten toe waarmee ik meer inzicht krijg in wie jij bent. In de eerste sessie bespreken we dan het speelveld waarop jij je bevindt en stel ik je vragen die jou brengen bij jouw waarom. In de daaropvolgende sessie kijken we naar jouw positionering en waardepropositie. Om te komen tot een helder merkverhaal.

Na iedere sessie ontvang je een uitgewerkt document met wat we besproken hebben. Zo kun je altijd nog even teruglezen en voelen of wat we besproken hebben, daadwerkelijk resoneert. Uiteraard mag je daar nog jouw feedback over geven, waarna ik alles voor je uitwerk in een strategisch document.

De kosten van die merkstrategietraject zijn € 750,- exclusief BTW. Reiskosten worden in rekening gebracht buiten een reisafstand van 25km vanaf mijn adres in Zaandijk.

MEER HULP NODIG?

Bij het ontwerpen van jouw huisstijl bijvoorbeeld?

Jouw merkstrategie staat aan het begin van jouw merkidentiteit. Het geeft mij wat ik nodig heb om jouw merk verder vorm te geven. Als huisstijlontwerper ga ik daarom na het strategische stuk graag verder met je mee op reis om jouw verhaal te vertalen naar een logo en huisstijl die bij jou past.

Dankzij mijn neurodiverse brein ben ik werkelijk van alle markten thuis. Daarom koos ik ook voor mijn bedrijfsnaam Marketing from A to Z. Ik help je graag van A tot Z. Niet omdat upselling zo lekker makkelijk is, maar omdat ik het fijn vind om een duurzame relatie te vormen met jou. Waarin ik kan zien hoe jij mede door mijn werk groeit als ondernemer.

Sacha van't Pad Bosch huisstijlontwerp door Marketing from A to Z
Personal branding fotografie - Bedrijfsreportage

MEER WETEN?

Veelgestelde vragen

Als je het aan mij vraagt wel. Het maakt het nemen van ontwerpkeuzes of keuzes in communicatie in latere fases zo veel makkelijker. Bovendien weet ik als buitenstaander vaak beter onder woorden te brengen wat jou onderscheidt van anderen. Gewoon omdat wat jij ziet als heel logisch, op mij (en jouw klanten) juist overkomt als ontzettend waardevol.

Dankzij mijn grote variatie in werk kan ik altijd schuiven in mijn agenda. Vaak ben ik op korte termijn al beschikbaar voor een eerste kennismaking. Uit ervaring is het prettig om zeker 2 weken tussen de 2 sessies te plannen, dus reken op een traject van minimaal 1 maand.

Zelf geef ik er de voorkeur aan om het traject op locatie bij jou te doen of eventueel op een rustige openbare plek bij jou in de buurt. Eventuele feedbackmomenten kunnen we via mail of in een online call inplannen.

Staat je vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact op met mij.

NEEM CONTACT OP

Vrijblijvende kennismaking inplannen?